• header_1.jpg
  • header_2.jpg
  • header_3.jpg
02 nov 2019
11:00AM - 04:00PM
Slachtdag de Wemme
22 dec 2019
02:00PM - 07:00PM
Winterbierfestival

Wil je onze traditionele Jopper proeven zoals hij waarschijnlijk in 1795 ook gesmaakt zal hebben? 

We lieten een beperkte hoeveelheid ruim een jaar gisten en rijpen op een eikenhouten vat en lieten hem daarbij een aanvullende brettanomyces vergisting ondergaan. Hierdoor heeft hij een fris, ietwat zurige, maar heel complexe smaak en geur gekregen, die mooi ondersteund wordt door de warme tonen van het eikenhout.

In België zouden ze dit een degustatie bier noemen, om rustig nippend van te genieten.

Leveringsvoorwaarden

Etikettenservice

Etikettenverzamelaars kunnen contact opnemen via het contactformulier van Arjen Komdeur .

Aanvragen op andere wijze worden niet in behandeling genomen!