• Header_4
  • Header_5
  • Header_6
  • Header_7
  • Header_8
  • Header_9

Een heerlijk verfrissende sensatie: frisser dan fris!

Frisser is alcoholarm, met slechts 0,5 % alcohol is dit bier een dorstlesser die om doordrinken vraagt. 

frisser etiket

Dit bier is fris gehopt met kruidige traditionele hop, en lokaal geteelde fris geurende citrushop. Een fijne bijkomstigheid is dat dit bier weinig calorieën heeft: slechts 15,5 Kcal per 100 milliliter!

 

Over de termen alcoholvrij en alcoholarm vindt u hier meer informatie.

 

Review van een klant:

Bier en alcohol. Voor de één kan het niet zonder elkaar, voor de ander gaat het om het totaal, de beleving, geur en smaak, en hoeft lekker niet te betekenen: veel alcohol. Insiders kennen van de Jonge Beer al het scharbier, laagalcoholisch 17e eeuws bier, dat in en voor kleine kring werd gemaakt. Inmiddels heeft de Jonge Beer eenvolwassen biervariant daarvan, met slechts 0,5 procent alcohol en een dikke tien als het gaat om het drinkplezier.

De Frisser voelt zoals ie heet: heerlijk fris bier, met een duidelijke hoppige bitterheid, maar wat lager dan we van de Jonge Beer kennen. En daardoor makkelijker toegankelijk voor wie nog niet zoveel gewend is. Hij schuimt mooi, maar niet overdadig. De mouten geven zowel in smaak als in geur genoeg te beleven. Het bier is er diep rood van geworden. Dat oogt geweldig. Geen slap maltje met een smaak waarin je niks van echt bier terugvindt. Gewoon een volwassen variant waarvan je voor je het doorhebt een tekst op papier hebt en je je afvraagt: hoe kan het dat het glas nu al leeg is? Tijd voor een volgend glas. En dat kan dus, ook als je om wat voor reden vanavond niet teveel moet drinken. Proost. Een tevreden klant.