• Header_4
  • Header_5
  • Header_6
  • Header_7
  • Header_8
  • Header_9

Bierproeverij Thuis

Door de Corona virus is in korte tijd de hele wereld veranderd, tenminste voor de meesten van ons.

Naast veel ellende onstaan er ook mooie initiatieven en worden velen heel creatief.

Ook wij hebben, nu de horeca dicht is en ook bij ons geen proeverijen kunnen worden georganiseerd, hier een alternatief voor bedacht. Eén waarmee u tevens de lokale slijterij kunt steunen, want ook die heeft het nu extra moeilijk.

Kijk onderaan dit bericht, hoe u onze lokale horeca kunt steunen!

 

Jonge Beer Bierproefbox

Onder deze noemer kunt u, alleen bij onze plaatselijke slijters een doos kopen met een bierproeverij voor maximaal 4 personen. De doos bevat 2 x 5 van onze biersoorten en 3 borrelhapjes, begeleidt met een flyer met uitleg, borrel- en drink-tips. Natuurlijk kunt u de proeverij ook met minder personen doen, u hebt dan meer te drinken. Ook kunt u een deel aan iemand anders schenken die er thuis, op afstand van geniet. Als u via Skype of iets dergelijks contact hebt, krijgt de proeverij toch iets meer feestelijks!

De doos is beperkt verkrijgbaar, dus misschien is reserveren een goed idee. Dit kan bij de brouwerij, maar beter is de lokale slijter te sponsoren.

Hij is verkrijgbaar bij: Slijterij Bij Marcel

 bierproeverij box web 20200423

Wilt u elders in het land een bierdoos bestellen? We kunnen via PostNl bij u thuis leveren! Zie hiervoor onze Webshop.

 

Steun de lokale horeca

Doe mee met de online Benefiet Quiz georganiseerd door De Andere Quiz, de opbrengst kun je geheel doneren aan een lokale pub / café. Kijk voor meer informatie op de website van  De Andere Quiz!

Ook leuk om de bierproeverij te combineren met de pubquiz, wordt het toch nog een feestelijk weekend!